Українські балетні танцівники вийдуть на берлінську сцену, аби підтримати постраждалих у війні

Новости
10.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зібрані кошти підуть до благодійного фонду Tabletochki
ПОДЕЛИТЬСЯ

27 травня у берлінському "Театрі на Потсдамській площі" покажуть балетне шоу Radio & Juliet & Quatro. Головна мета проєкту — підтримати Україну. Усі виручені з продажу квитків кошти підуть до благодійного фонду Tabletochki. Наразі він підтримує всіх, хто постраждав від війни в Україні. Зокрема, допомагає сім’ям в евакуації, медикам з оснащенням лікарень та орендою амбулаторних квартир, здійснює психологічну допомогу та багато іншого.

"Війна змінила наші плани, але не нашу головну мету — допомогти", — говорять у фонді.

Балет Radio & Juliet — це симбіоз мінімалістичної й іноді бравурної хореографії від Едварда Клюге та емоційної музики від Radiohead. Чуттєвий альбом O.K. Computer і незрівнянна пластика українських танцівників зі світовими іменами змушують глядача подивитися на шекспірівську історію про двох закоханих під іншим кутом. Не дивно, що ця створена у 2005 році постановка мала шалений успіх у Європі, США та Азії.

Балет Quatro — це незмінний хореограф Едвард Клюге і прониклива музика Мілко Лазара. Завдяки їхній синергії під час спектаклю утворюється новий творчий симбіоз — віолончель, фортепіано та танець.

Квитки на балетне шоу Radio & Juliet & Quatro можна знайти за посиланням.

Читайте також: Історія галереї Avangarden, яка стала ще одним гуманітарним штабом у Києві

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).