Брітні Спірс втратила дитину на ранньому терміні вагітності

Новини
16.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Про це співачка розповіла в інстаграмі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Брітні Спірс втратила дитину на ранньому терміні вагітності. Для співачки цей малюк мав би стати третім, в той час коли для нареченого Брітні, фітнес-тренера Сема Асгарі, дитина була б первістком. Про викидень знаменитість відверто розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

"З глибоким сумом ми повідомляємо, що втратили нашу чудову дитину на ранньому терміні вагітності. Це важкий час для будь-яких батьків. Можливо, нам варто було почекати із заявою, однак ми були дуже раді поділитися хорошими новинами. Ми будемо і далі намагатися розширювати нашу прекрасну родину. Ми вдячні за вашу підтримку. Ми просимо про конфіденційність у цей скрутний момент", — написала Брітні.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Відзначимо, співачка вже виховує двох синів від колишнього шлюбу з Кевіном Федерлайном: 16-річного Шона та 15-річного Джейдена. З дитинства вони проживають разом зі своїм батьком і вирішили залишитися з ним навіть після того, як Брітні Спірс вийшла з-під 13-річного опікунства.

Читайте також: Таємниці ікони 1950-х: Netflix показав новий документальний фільм про Мерілін Монро, і ось яким він вийшов

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).