Сервіс майбутнього: чоловічий салон CABINET

ПОДЕЛИТЬСЯ

Особлива увага до себе для сучасних чоловіківу цей високодинамічний час – розкіш міських буднів. Як у чоловічому салоні CABINET знайшли рішення, розповідає засновниця Ліза Даль.

 

Звісно, перше запитання буде фундаментальним: як виникла ідея та чому?

Понад 10 років працюю з чоловіками у сфері краси та стилю. Коли створюєш образи сильних та головних джентльменів нашої країни, ідея втілити простір, де дбатимуть не лише про їхній гардероб, а й про них самих, виникає абсолютно органічно і, звичайно ж, стає затребуваною. Щодня я отримую задоволення, роблячи своїх клієнтів красивішими. Це про настрій та впевненість у собі. Розуміючи, що цим можу вплинути на результати їхнього життя, я дуже дбайливо ставлюся до кожного кроку й працюю не з гостями, а для них.

Чим вас приваблює сфера краси?

Бути доглянутими, добре підстриженими, з акуратними руками та гладеньким обличчям – завжди актуально та на часі. А як дівчина хочу зауважити, що краса не має гендеру, піклуватися про себе – це любити себе й дякувати своєму тілу. До того ж, багато досліджень свідчать про те, що доглянуті люди привабливіші, викликають прихильність і мають більше привілеїв у соціумі та навіть у роботі. Це в першу чергу про самоповагу і в другу – про привернення уваги. Також важливо розуміти, що турбота про себе – це ментальне та фізичне здоров’я.

Що для вас краса?

Важливе запитання, яке я ставлю собі по-новому з огляду на динаміку інформаційного простору в популяризації теми Body positivity. Поки думка сходиться на повазі та любові до себе – до тої пори ви ніколи не зможете нехтувати як внутрішнім, так і зовнішнім. Особистий догляд для мене – це мистецтво.

Ліза Даль, co-founder & CEO ISAIA Kiev Flagship Store, Cabinet Barbiere Founder. На фото: сорочка, піджак, ISAIA; сережки, кольє, каблучка, годинник, BVLGARI

У чому особливість CABINET і що таке One Stop Service у вашому описі?

Концепт та ідея простору, в яких створено Кабінет, стали унікальними у сфері краси. Сучасним чоловікам завжди бракує часу. Це головне питання, яке ми вирішили за рахунок тільки комплексного сервісу всіх послуг в одному кріслі. Лише за одну годину гість відпочине, а кілька майстрів нададуть різноманітні види обслуговування. Салон лишень на два крісла, приватний простір максимум для двох. До нас люблять приходити батьки із синами разом, проводячи кілька годин із користю та в спілкуванні. Це їхні особливі чоловічі ритуали.

Розкажіть про назву?

CABINET Barbiere – Кабінет перукаря в перекладі українською. Кабінет для кожного чоловіка – важливе місце та особистий простір. А якщо просити секретаря забронювати час сьогодні для нього в Кабінеті, то ніхто з оточення не зрозуміє, що це про салон краси. Тут і про приватність, про яку ми також дбаємо. Наприклад, гість може за бажанням закрити Кабінет на час свого візиту.

Чим відрізняється дизайн чоловічого салону краси?

Особливим проєкт роблять кілька чинників. Коли я думала про простір, мені хотілося створити «чоловічий будуар» очима жінки. Так, ніби Моніка Беллуччі робить ремонт у заміській віллі й створює дизайн кімнати для свого обранця. Вийшло по-чоловічому, проте з жіночим баченням естетики, особли- вим поглядом, поєднанням кольорів та фактур. Приміщення сконструйовано в стилі бібліотеки аристократа: так його вже відзначили найзнаковіші світові видання про дизайн. Зелений мармур і дерево горіх, найкращі на землі японські барберські крісла, книжкові полиці з класичною літературою, латунні елементи декору – все для того, щоб чоловік почувався у просторі максимально комфортно та міг насолодитися часом. Само собою, місце розташування – історичне серце Києва, Софійська площа.

З якими брендами ви працюєте?

Ефективність мала ключове значення в доборі косметики, з якою ми працюємо і яку пропонуємо для домашнього догляду. Кожен бренд підбирала особисто і, звичайно, тестувала його на собі та моїй половинці. Процес зайняв понад пів року. Пошук найкращих засобів догляду для чоловіків – це моє регулярне завдання, до того ж, надзвичайно цікаве. Ми дуже пишаємося, що ми – ексклюзивний салон, який працює з великим брендом Acqua Di Parma. Це один із найкращих у світі Домів, які створюють косметику й аромати для всієї родини та з окремою лінією Barbiere для чоловіків.

Які послуги представлені в CABINET?

Усі види салонних послуг. Навіть гоління небезпечною бритвою, як робили цей ритуал в італійських Barbierе. Ми доглядаємо за всіма неприхованими частинами тіла: волосся, обличчя й борода, руки й ноги, а також забезпечуємо лікування. Усі процедури супроводжуються масажем за бажанням гостя. Якщо потрібні глибинні естетичні послуги косметологів або навіть лікарів, ми підберемо саме тих, хто якнайкраще зможе вирішити запит клієнта.

За що вас хвалять ваші гості?

За високу якість сервісу та гнучкість. Звісно, дуже подобається ідея одночасного обслуговування. Дизайн та колірна гама простору, усі деталі та енергія турботи й любові, яка відчувається. Як кажуть гості – такого вони ще не зустрічали ніде. Наш підхід дуже персоналізований. Тому я завжди всередині процесу, щоб якомога ліпше відреагувати на кожен запит клієнта.

  

Адреса:

Софійська площа

Вулиця Володимирська, 22

+38 067 510 11 88

 
 

Читайте також:

За межами повсякденності: чотири мешканці столиці про секрети життєвого балансу

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).