Born in Ukraine: SOVA святкує 22-й день народження, наближаючи Україну до перемоги

Новини
03.06.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Частину від продажу аксесуарів бренд надсилає у благодійні фонди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Народжені в Україні митці, вірші, музика, ідеї й бренди — всі вони такі різні, але об’єднані своєю свободою, незламністю, креативним баченням та гордістю за їхнє походження. У бренду SOVA, як і у всіх нас, одне спільне бажання — перемога.

Святкуючи 22 роки бренду, SOVA не тільки загадає найбажаніше, а й допоможе цьому якнайшвидше здійснитися. У червні ювелірний дім згадує про великі та маленькі перемоги українців і бренду й разом з покупцями переказує кошти на допомогу армії та наближає перемогу України. 

З 1 по 30 червня 5% від продажу кожної прикраси SOVA буде переказано до однієї з 6 благодійних організацій та фондів, які займаються допомогою українській армії, медикам та родинам, що постраждали від війни. На яку саме допомогу підуть кошти від продажу, клієнт може вирішити самостійно, вказавши організацію при здійсненні покупки. Обрати можна між фондами “Повернись живим”, “Кожен може”, Hope.ua, Help Ukraine Center, медичним батальйоном "Госпітальєри", БО “Ти не один” (Благодійний фонд 1+1 медіа).

Читайте також: Бренд BEVZA випустив колекцію прикрас до Дня Києва

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).