Міла Йовович записала відеозвернення до українців: "Ми бачимо вас, ми молимося за вас, і ми любимо вас"

Новини
09.06.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Знаменитість, що не забуває про війну в Україні
ПОДЕЛИТЬСЯ

Останні дані показують, що увага світу до російсько-української війни зменшилася. У закордонних ЗМІ все рідше з’являються новини про події в Україні, однак ще залишаються відомі діячі, які наголошують, що геноцид українців триває й досі.

Так, відома американська акторка Міла Йовович записала відеозвернення, у якому подякувала українському народові за мужню боротьбу. Ролик набув популярності у Мережі, у такий спосіб знову нагадавши світові про війну та щоденні людські жертви.

"Привіт. Мене звати Міла Йовович. Я хочу передати послання любові та підтримки всім українцям у цей найжахливіший період їхньої історії, коли націю просто розривають на шматки, коли мільйони людей змушені тікати в інші країни й ставати біженцями, коли воїни відважно б’ються проти всього цього. Я хочу вам сказати: "Ми бачимо вас, ми молимося за вас, і ми любимо вас. І ми вдячні вам за те, що ви боретеся за свою свободу", – говорить акторка.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Ukrainian Song Project (@ukrsongproject)

Читайте також: Відео дня: Українські креативники кажуть спасибі світові за підтримку України у новому ролику

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).