Netflix анонсував другий сезон "Гри в кальмара": Дивимося дебютний тизер

Новини
14.06.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
У ляльки-робота з’явиться бойфренд!
ПОДЕЛИТЬСЯ

Netflix анонсував другий сезон нашумілого серіалу "Гра в кальмара". На своїй сторінці у Twitter стрімінговий сервіс показав перший тизер шоу, який розкрив декілька подробиць нового сюжету. Так, виявилося, що у ляльки-робота з’явиться бойфренд, а до своїх ролей у серіалі повернуться головний герой Сон Кі Хун та ведучий ігор на виживання.

 

"Знадобилося 12 років, щоб втілити в життя перший сезон "Гри в кальмара". Але знадобилося 12 днів, щоб шоу стало найпопулярнішим серіалом Netflix за всю історію. Як сценарист, режисер і продюсер "Гри в кальмара" я дякую фанатам у всьому світі. Приєднуйтесь до нас у новому раунді", – коментує анонс режисер серіалу Хван Дон Хьок.

Відзначимо, режисер "Гри у кальмара" написав сценарій ще у 2009 році. У відтворенні проєкту на екрані йому відмовили десятки корейських кіностудій: їм сценарій здавався надто жорстоким і кривавим. У 2020 році за роботу над шоу взявся Netflix, і вже у вересні 2021 року серіал побачили мільйони глядачів.

 

Читайте також: Джонні Депп зареєструвався в TikTok і присвятив перше відео своїм фанатам

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).