Благодійна колекція українського бренду PAPAYA допомагає рятувати тимчасово окупований заповідник "Асканія-Нова"

Съемка
23.06.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ініціатива, до якої також приєдналися українські зірки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Більше ста днів війни вже позаду. Цього літа ми не зможемо зробити фото біля неймовірного рожевого Лемурійського озера, не заночуємо в наметах під зірками на Джарилгачі, не відчуємо на дотик рідного херсонського моря. Усі окуповані місця — не про топоніми, а про спогади та мрії, які визначають, ким ми є та ким ми будемо. 

Український бренд одягу PAPAYA запустив благодійну колекцію футболок "Координати мого серця", завдяки якій хотів привернути увагу до збереження флори й фауни тимчасово окупованого заповідника "Асканія-Нова". Співробітники вимушені підтримувати його роботу своїми коштами або приймати допомогу небайдужих людей. 

Ініціативу вже підтримали Злата Огнєвич, Анна Трінчер, Дар‘я Петрожицька, Лєра Мандзюк, Анна Притула, Саша Литвин, Таня Самбурська та інші. Також, із вдячністю за активну підтримку українців і поширення правди про російське вторгнення, PAPAYA надіслали футболки Маші Єфросиніній, Даші Астаф‘євій, Джамалі, Джері Хейл, Ксенії Мішиній і Сабіні Мусіній.

"Координати мого серця" й далі підкорюють людей і нагадують їм про місця, які чекають на наше повернення. Біля самого серця українці найбільше носять координати Кінбурнської коси, Лемурійського озера та асканійських коней. Бренд уже зібрав для "Асканії-Нови" 40 000 гривень. Наступний транш у 100 тисяч гривень PAPAYA перекажуть фонду "Повернись живим".

Команда PAPAYA вболіває за долю заповідника "Асканія-Нова" й щиро захоплюється людьми, які в буремні часи підтримують його роботу й зберігають український природний спадок. Саме тому PAPAYA team зв'язались із колишнім директором заповідника Віктором Гавриленком й отримали дозвіл на використання його фотокарток із природою та тваринами "Асканії". Також команда доповнила колекцію іншими скарбами Херсонщини та Рівненщини.

До колекції "Координати мого серця" увійшло шість футболок зі світлинами мальовничих місць України і їхніми координатами. Серед зображень є:

  • природа та дикі коні "Асканії-Нови";
  • Джарилгацька коса;
  • Кінбурнська коса;
  • Лемурійське озеро;
  • Здолбунівський кар'єр.

"У той час коли глобальні бренди роблять усе можливе для допомоги Україні, жоден локальний український бізнес не може стояти осторонь й повинен працювати на перемогу, допомагаючи армії й підтримуючи моральний дух українців. Ми пам’ятаємо про Херсон, Мелітополь, Нову Каховку та наших людей у них, про тварин "Асканії-Нови" та прекрасні природні дива, як-от Лемурійське озеро, які тимчасово опинилися під окупацією, й хочемо голосно заявити: "Ми віримо й абсолютно впевнені, що скоро там майорітиме лише український прапор". Нашою колекцією ми хочемо ще раз нагадати, що Україна неймовірно красива, й закликаємо відкрити її для себе по-новому, як міфічну й нескорену, красиву й незламну", – говорять Валерій та Анастасія Максименки, власники бренду PAPAYA.

Придбати футболки можна на офіційному сайті бренду за посиланням.

Читайте також: Заворожливі кадри: Міжнародне видавництво представить книгу про красу української природи

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).