Стівен Кінг назвав ракетний удар росії по ТРЦ у Кременчуці терактом

Новини
29.06.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Письменник давно та активно підтримує Україну
ПОДЕЛИТЬСЯ
Легендарний письменник Стівен Кінг вкотре відреагував на воєнну агресію росії в Україні та назвав ракетний удар по торговельному центру у Кременчуці терактом.
«Російські удари по українських цивільних об’єктах — це терористичні атаки. Слава Україні!» — написав він у твіттері.

На допис Стівена Кінга відреагувало Міністерство оборони України та зазначило у своєму ретвіті, що росіяни гірші за будь-яких монстрів у книжках Кінга. 

Зазначимо, що Стівен Кінг з самого початку повномасштабного вторгнення росії підтримує Україну та закликає до цього мільйони своїх фанатів по всьому світі. 

«Це війна Путіна. Від його рук гинуть жінки та діти. Важливо, щоб росіяни розуміли, що відбувається. Життєво важливо зруйнувати стіну дезінформації», – зазначив в одному зі своїх дописів Кінг та додав хештег #putinlies і закликав своїх читачів боротися з інформаційною брехнею, яку поширює росія.

Внаслідок ракетного удару по торговому центру у Кременчуці 27 червня, де на той момент перебувало близько 1000 людей, 20 цивільних українців загинули, ще 40 вважаються зниклими безвісти. За медичною допомогою звернулась 61 людина, з них 26 госпіталізували.

 

Читайте також:

Відомі американські компанії відшкодують оплату дороги для співробітниць, які хочуть зробити аборт легально

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).