"Я найщасливіша жінка у світі": Ліндсі Лохан вийшла заміж

Новини
04.07.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Обранцем зірки став арабський бізнесмен Бадер Шамас
ПОДЕЛИТЬСЯ

Восени минулого року Ліндсі Лохан повідомила про заручини зі своїм нареченим Бадером Шамасом, а вже цими вихідними, за декілька годин до 36-річчя акторки, пара одружилася. Замість гучного святкування закохані провели церемонію в камерній обстановці. 

Ліндсі Лохан познайомилася зі своїм чоловіком, арабським фінансистом кувейтського походження, коли жила в Дубаї. У листопаді 2021 року Шамас зробив їй пропозицію, подарувавши обручку від Harry Winston.

У п’ятницю ввечері, незадовго до свого дня народження, голлівудська акторка опублікувала на своїй сторінці в інстаграмі фото з коханим. “Я найщасливіша жінка у світі. Ти знайшов мене і знав, що я хочу знайти щастя і благодать, все одночасно. Я вражена тим, що ти мій чоловік. Моє життя і моє все. Кожна жінка повинна почуватися так щодня”, — підписала світлину Ліндсі Лохан. 

Батько Ліндсі, Майкл Лохан, дав коментар виданню Page Six, в якому розповів про своє ставлення до нового бойфренда доньки: “Він не голлівудська особистість, ви не побачите жодних їхніх фотографій у пресі. Це була одна з проблем Ліндсі — журналісти вторгалися у її особистий простір та вигадували різні історії про неї. Це було важко. Але зараз вона з хлопцем, який не любить бути в центрі уваги. Ліндсі повернулася до свого життя, коли зустріла його”.

Читайте також: Легенда про леді Годіву: Бейонсе представила обкладинку до нової платівки Renaissance

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).