Режисер Квентін Тарантіно став батьком вдруге

Новини
06.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новий привід для щастя у родині кінорежисера
ПОДЕЛИТЬСЯ

59-річний голлівудський режисер Квентін Тарантіно і його дружина, ізраїльська співачка Даніела Пік, вдруге стали батьками. Як стало відомо, обраниця Тарантіно народила дочку, ім’я якої подружжя поки не розголошує.

“Даніела та Квентін Тарантіно раді повідомити, що 2 липня 2022 року Даніела народила доньку, молодшу сестричку для Лео, їхньої першої дитини”, — розповіли представники пари виданню People.

Режисер “Кримінального чтива” і його дружина вперше стали батьками в лютому 2020 року. У лікарні Тель-Авіва народився син Квентіна, якому дали ім’я Лео. У Мережі ходили чутки, що пара назвала так первістка через близьку дружбу Тарантіно з Леонардо Ді Капріо, проте режисер їх спростував. “Його назвали на честь дідуся моєї дружини, а також тому, що в наших серцях він був нашим маленьким левеням”, — розповів Тарантіно.

Читайте також: Як Мерілін Монро виглядала б сьогодні: Китайське видання оцифрувало зображення акторки для обкладинки свого журналу

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).