ONE MRIA — новий благодійний проєкт для українських дизайнерів у Лондоні

Новини
12.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Одна мрія на всіх
ПОДЕЛИТЬСЯ

З 12 по 19 липня у Лондоні пройде перший Ukrainian Fashion Pop-Up 12 українських дизайнерів у рамках благодійного проєкту ONE MRIA. Згодом заплановано старт онлайн-платформи продажів, заявки на які вже подали понад 30 українських брендів. 

У першому заході в Лондоні беруть участь бренди LITKOVSKAYA, GUZEMA, Kachorovska, The Coat, SIX, Atelier Handmade, T. Mosca, Katerina Kvit, HEMPFUL, Jewelry Lab, Poche та Arutiunova. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений ONE MRIA (@one.mria)

Ініціативу ONE MRIA заснували у 2022 році в Лондоні дві українки. Вона покликана забезпечити безперервну підтримку українських талантів. Частину коштів від продажу буде передано в обрані благодійні організації, зокрема фонд Маші Єфросиніної й "Так Штаб", для підтримки жінок та дітей, постраждалих від війни. 

«Цей проєкт було створено не тільки для того, щоб підтримати українські бренди, а насамперед щоб змінити сформовану у Лондоні думку, що українці тільки постійно потребують допомоги. Хочеться показати, що у нас є таланти, бачення, якісний продукт і ми не боїмося працювати», — наголошують організатори. 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений ONE MRIA (@one.mria)

Адреса Pop-Up ONE MRIA: 10 South Molton Street

Контакт для повної інформації: [email protected]

 

Читайте також:

Небесно-блакитний і яскраво-жовтий: образи Кейт Міддлтон на Вімблдонському турнірі

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).