З любов’ю до України: INTERTOP представили патріотичну колекцію футболок від локального бренду Braska

Тренды
18.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Колекція вже доступна на intertop.ua та в магазинах мережі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український fashion-ритейлер INTERTOP Ukraine та креативники з Leo Burnett Ukraine випустили ексклюзивну колекцію патріотичного мерчу. Першу лінійку колекції Ukrainbow вже можна придбати на intertop.ua та в мережі магазинів INTERTOP.

Ідея дизайну футболок Ukrainbow натхнена легендами про веселку – ту, що з'являється після грози, та є символом чогось магічно-нового і таємничого. Кажуть, що саме там, де вона закінчується, можна віднайти скарби. Сьогодні в українців є своя надія і свій скарб — мир та перемога. Саме тому компанія створила дизайн з двоколірною Ukrainbow, що уособлює віру в те, що все буде Україна.

«Мерч — це своєрідний прояв позиції та віри в справедливість своєї боротьби. Часто люди обирають патріотичні речі не тільки для себе, а й щоб віддячити тим, хто їм допоміг, прихистив в Україні чи за кордоном», — коментує маркетинг-директорка INTERTOP Ukraine.

І на цьому INTERTOP зупинятися не планує. Креативники з Leo Burnett вже підготували дизайни для наступних лінійок колекції. Вони поступово з’являтимуться у продажі протягом цього літа. 5% від суми продажів нової колекції переказуватимуть на підтримку ЗСУ.

Придбати речі з нової колекції можна за посиланням.

Читайте також: ONE MRIA — новий благодійний проєкт для українських дизайнерів у Лондоні

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).