"Принцеса": HBO готується до прем’єри документального фільму про принцесу Діану

Новини
20.07.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прем’єру приурочено до річниці смерті леді Ді
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американський телеканал HBO готується представити глядачам документальну кінострічку “Принцеса” про життя принцеси Діани. Фільм знятий режисером Едом Перкінсоном (“Чорна вівця”). Планується, що він вийде на екрани вже 13 серпня, до 25-ї річниці смерті леді Ді.

Кінокартина розповідатиме про життя принцеси Діани та її стосунки з принцом Чарльзом і синами. У фільмі режисер використав кадри з публічних заходів, на яких з’являлася леді Діана, телевізійні записи та архівні відео, щоб краще передати історію принцеси Уельської.

“Події у фільмі розгортаються так, наче вони відбуваються у сьогоденні, дозволяючи глядачам дослідити кожен рух Діани. Завдяки архівним матеріалам фільм також є відображенням тогочасного суспільства, розкриваючи занепокоєння, страхи, прагнення та бажання публіки”, — описують кінострічку в HBO.

Світова прем’єра фільму відбулася на кінофестивалі Sundance 2022. Над фільмом також працювали Саймон і Джонатан Чінн, Ванесса Товелл, Ненсі Абрахам і Ліза Хеллер.

Читайте також: Apple TV+ розробить драматичний серіал про засновника Ferrari

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).