Волонтери з Frontline.Care пропонують передати «привіт» окупантам за донат на безпілотник

Новини
20.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ціль кампанії — зібрати $ 200 000
ПОДЕЛИТЬСЯ

Благодійна ініціатива Frontline.Care разом з українською компанією військових технологій UA Dynamics та креативною агенцією Shots запустили краудфандингову кампанію Boomboardпід час якої можна не тільки задонатити на БПЛА Punisher, щоб наблизити нашу перемогу над ворогом, а й особисто передати «привіт» окупантам. 

Організатори пропонують обрати варіант «вітання» для окупантів: просто внесок, текст, стікер, мем, VIP-привіт або BOOMBOARD. Після завершення збору коштів меми, написи чи стікери буде нанесено на снаряди, а благодійники отримають відеопідтвердження.

Ціль кампанії — зібрати $ 200 000 на виготовлення 4 комплексів ударного дрона Punisher, розробленого для спеціальної розвідки та завдання високоточних ударів по захищених військових об'єктах у глибокому тилу ворога. Десятки підрозділів були відібрані та очікують на можливість отримати цей БПЛА.

Комплекси будуть передані компанією-виробником 4 групам операторів з військовослужбовців, які пройшли спеціальну підготовку та відбір.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Frontline.Care (@frontline.care)

Punisher – це перший український багаторазовий ударний дрон, розроблений командою українських ветеранів. Радіонепомітний, тихий та автономний, Punisher здійснив сотні успішних бойових вильотів з 2016 року. Комплекс використовують мобільні та автономні підрозділи, які направляють дрон далеко за лінію фронту. Проникаючи через зону дії ППО противника, він працює там, де ніхто цього не чекає.

 

Посилання на кампанію Boomboard

 

Читайте також: 

Рідні стіни, рідним людям: Як долучитись до відновлення зруйнованих будинків у звільнених після окупації селах

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).