Компанія The Brothers Brick присвятила LEGO-фігурки українським жінкам-військовим

Новости
21.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Колекцію поповнили українські медикині й військовослужбовиця
ПОДЕЛИТЬСЯ

Компанія The Brothers Brick створила фігурки LEGO у вигляді українських жінок, які перебувають на війні. До колекції увійшли фігурки медикинь Аліни Михайлової і Катерини Галушки, а також військовослужбовиці Анни Архипової.

Про нову серію фігурок на своїй сторінці у твітері  розповів засновник новинного ресурсу про LEGO Ендрю Бікрафт. “LEGO-версії деяких із багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну після того, як на неї напала росія. Мій дідусь був американським медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто зараз бореться з російським фашизмом в Україні. Слава Україні!” — написав Бікрафт.

Відзначимо, компанія The Brothers Brick переробляє вже наявні фігурки й інструменти LEGO на військову тематику, створюючи історично достовірні конструктори. Раніше компанія також створила фігурки LEGO інших військових ЗСУ, зокрема захисників “Азовсталі”, волонтерів і бійців, які обороняли Київ.

Читайте також: Волонтери з Frontline.Care пропонують передати "привіт" окупантам за донат на безпілотник

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).