"Місто астероїдів": Скарлетт Йоганссон, Марго Роббі й Тільда Свінтон разом у кадрі нового фільму Веса Андерсона

Новости
26.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Розповсюджуватиме фільм кіностудія Focus Features
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американський кінорежисер Вес Андерсон, відомий своїми фільмами “Готель “Гранд Будапешт”, “Французький вісник” і “Острів собак”, працює над створенням нової кінокартини, під назвою “Місто астероїдів”, про події 50-х років.

Акторський склад стрічки вийшов справді зірковим: у фільмі знялися Мая Гоук, Софія Лілліс, Джейсон Шварцман, Тільда Свінтон, Марго Роббі, Скарлетт Йоганссон, Віллем Дефо, Джефф Голдблюм, Том Генкс та інші. До акторського складу кінокартини також донедавна входив Білл Мюррей, проте він був змушений покинути знімальний майданчик через захворювання на COVID-19. Вес Андерсон став одночасно і режисером, і продюсером, і сценаристом стрічки. 

Видання The Hollywood Reporter описує фільм як “поетичну медитацію про сенс життя. У ньому розповідається про вигадане американське містечко в пустелі в 1955 році та конгрес Junior Stargazer, який збирає студентів і батьків з усієї країни для конкурсу вчених, відпочинку та розваг, комедії, драми, романтики тощо”.

Розповсюдженням фільму займеться американська кіностудія Focus Features. “Вес — талант покоління, фільмами якого захоплюються глядачі по всьому світу, і ми впевнені, що поєднання його неймовірно емоційної історії з шалено талановитою групою акторів, яку він зібрав, означатиме, що "Місто астероїдів" не стане винятком”, — заявив голова студії Пітер Куявскі.

Дата виходу фільму поки не розголошується, проте є припущення, що “Місто астероїдів” вийде на екрани наприкінці 2022-го або на початку 2023 року.

Читайте також: "Світло, яке ми несемо": Мішель Обама анонсувала вихід своєї другої книги

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).