"Квіти мінних зон": "Океан Ельзи" випустив кліп на нову пісню про життя під час війни

Новини
28.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
В основі — збір коштів на авто для ЗСУ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гурт “Океан Ельзи” на своєму ютуб-каналі опублікував кліп на нову пісню “Квіти мінних зон”. Режисером відеоролика став Олег Томін.

У кліпі гурт показав реалії життя під час війни, зобразивши контраст між перебуванням у мирних регіонах і бойовими діями на фронті. “Найголовніше — це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані витягнутої руки — війна, на відстані витягнутої руки — тил”, — розповідає група. Основну частину відео займають документальні кадри з Донбасу, які команда змогла зняти під час перебування у прифронтовій зоні. 

“Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "Все добре у нас", "Я норм", "Живий" або просто "+". І тут же — лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни. І йти до цієї мети ми маємо усі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту”, — ділиться команда. 

Як зазначає “Океан Ельзи”, пісня була написана ще декілька років тому і мала б увійти до їхнього нового альбому. Зараз музична композиція стала основною складовою проєкту для збору коштів на пікапи для воїнів ЗСУ. Більше переглядів — більше коштів буде зібрано на автівки. 

“Ми раді, що завдяки нам люди можуть нормально жити й працювати. Нехай ходять у кафе, бари. Ми не хочемо, щоб хтось страждав у мирних зонах із солідарності із ЗСУ. Просто важливо, щоб про нас не забували. Ходіть у кафе, а ми, як переможемо, приїдемо до вас і приєднаємось”, — наголошує військовий Юрій Кравченко наприкінці відеокліпу.

Читайте також: Офіційно: "Євробачення" — 2023 пройде у Великій Британії від імені України

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).