Деніел Лі замінив Ріккардо Тіши на позиції креативного директора Burberry

Новини
28.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Його нова посада — chief creative officer
ПОДЕЛИТЬСЯ

Деніел Лі став новим дизайнером Burberry. На позиції колишній креативний директор Bottega Veneta замінив Ріккардо Тіши, який керує модним будинком вже більше чотирьох років. Про це пише видання WWD, посилаючись на доповідь бренду Burberry.

"Деніел — винятковий талант з унікальним розумінням сучасного споживача предметів розкоші та великим комерційним успіхом, і його призначення зміцнює наші амбіції щодо Burberry. Я радий тісній співпраці з ним", — коментує нову посаду Лі директор компанії Джонатан Акеройд.

Нагадаємо, чутки про звільнення Ріккардо Тіши з’явилися після тогорічних звітів щодо успіхів бренду. За інформацією Lyst, культові тренчі Burberry зайняли лише сьомий рядок у рейтингу найпопулярнішого верхнього одягу. Раніше однією з найприбутковіших речей для Burberry були саме тренчі з класичною клітинкою модного будинку.

Деніела Лі називають одним із найпопулярніших молодих дизайнерів. Він "виходець" Celine часів Фібі Файло, тому стилістику Bottega Veneta часто порівнювали з #oldсeline. За час роботи в будинку дизайнер створив такі it-речі, як сумки The Pouch та Padded Cassette, босоніжки Lido та Feather Dot. До Деніела Лі Bottega Veneta 17 років керував Томас Маєр.

Читайте також: Одинадцять українських дизайнерів візьмуть участь у Brussels Fashion Week

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).