Відчуття комфорту та внутрішній спокій у кампейні нової колекції Katimo

Тренды
08.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Те, чого зараз особливо не вистачає
ПОДЕЛИТЬСЯ

Прагнення створювати ідеальний повсякденний гардероб сучасної жінки, який підкреслює її індивідуальність та є проєкцією її емоцій, — один із головних принципів роботи Катерини Тимошенко, креативної директорки українського бренду Katimo.

У новій колекції бренд акцентує увагу на дорогоцінних відчуттях комфорту та внутрішнього спокою — емоцій, яких нам зараз так не вистачає.

Креативна команда Katimo надала своєму зазвичай стриманому крою привабливої невимушеності та створила капсулу речей, які поєднують в собі функціональність, комфорт і класичний дизайн. Ідеальний мікс спортивного і повсякденного стилів. Колекція Athleisure включає в себе шість комплектів одягу, які можна легко поєднувати між собою: базовий комплект з лонгслівом і трусами, бавовняна футболка та шорти, спортивні костюми вінтажного крою з махри, а також вироблені з водонепроникної тканини оверсайз-штани та верхній одяг — плащ і куртка. Палітра кольорів складається зі спокійних відтінків: пастельно-жовтого, світло-блакитного, сірого меланжу та глибокого темно-синього.

Кожна дрібниця була врахована під час виробництва, аби забезпечити комфорт і затишок — бавовняні айтеми мають м’які еластичні резинки, а всі костюми мають глибокі кишені та куліски для регулювання об'єму.

Заснована разом з минулою колекцією лінійка товарів для дому поповнилася новим айтемом — великим м’яким рушником з органічної бавовни.

Купити нову колекцію можна на katimoclothes.com та у флагманському магазині бренду в Києві, на Рейтарській, 19а.

Читайте також: GUDU, DARJA DONEZZ та ще сім українських брендів представили колекції на Budapest Central European Fashion Week

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).