Образ дня: Lizzo у фатиновій сукні Giambattista Valli на червоній доріжці "Еммі"

Новости
13.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Stunning!
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Лос-Анджелесі пройшла 74-та премія "Еммі". Гостями церемонії нагородження стали Зендея, Кейт Бланшетт, Сідні Свіні, Сандра Полсон, Лі Чон Чже, Сандра О та інші знаменитості. Так, найкращою акторкою першого плану стала Зендея, а Лі Чона Чже ("Гра в кальмара") судді премії нагородили чоловічою версією цієї номінації.

Також серед гостей "Еммі" була помічена співачка Lizzo. Вона з’явилася на церемонії нагородження премії "Еммі" у червоній фатиновій сукні бренду Giambattista Valli та нюдових босоніжках, що поєднувалися з кольором шкіри виконавиці. Образ стилісти знаменитості завершили червоним манікюром, яскравим макіяжем та високою зачіскою.  

Цього року Lizzo отримала премію "Еммі" за створення власного шоу для Amazon – Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls. Перемогу в номінації "Найкраще реаліті-шоу" співачка присвятила "великим дівчатам".

Повний список переможців "Еммі" 2022 читайте тут

Читайте також: Кейт Бланшетт, Колін Фаррелл і "Цілком і повністю" Луки Гуаданьїно: Переможці 79-го Венеціанського кінофестивалю

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).