Український фотограф здобув нагороду на International Photography Awards 2022

Новости
20.09.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
У номінації “Аналог/кінопортрет”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Львівський фотограф Тарас Бичко отримав нагороду на міжнародному конкурсі International Photography Awards 2022. Його фоторобота посіла друге місце у номінації “Аналог/кінопортрет” за сімейний портрет. На світлині зображені сини Тараса та дружина.

Це дійсно моє улюблене фото. Моя кохана родина. Дім там, де ми разом”, — написав на своїй фейсбук-сторінці фотограф.

Фотографія належить до серії “Дві кімнати", у якій Тарас документує життя його родини. “Я хочу робити такі світлини, які в майбутньому допоможуть моїм дітям згадати своє дитинство, якими вони були і як проводили час. Це такий собі "щоденник часу", обмежений площею нашого житла. Саме обмежений простір нашої квартири стає новим викликом для мене як фотографа. Здавалося б, що можна знімати в таких побутових умовах? Але сама квартира стає своєрідною прикрасою для всіх фотографій цієї серії”, — розповів фотограф.

Тарас Бичко здебільшого працює у жанрі документальної та вуличної фотографії. Його роботи було виставлено на багатьох фестивалях і конкурсах у всьому світі, зокрема на Miami Street Photo Festival, London Photo Festival, Leica Street Photo та багатьох інших. Тарас є одним із засновників групи Ukrainian Street Photography та учасником міжнародного колективу фотографів Little Box Collective.

Читайте також: Вуді Аллен залишить кар’єру режисера після виходу свого останнього фільму "Оса-22"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).