Що всередині: Як виглядає перший бутик Jacquemus і до чого тут машина для попкорну

ПОДЕЛИТЬСЯ
Креативність від Сімона Порта
ПОДЕЛИТЬСЯ

Jacquemus відкрили свій перший офлайн-бутик. Концептуальний магазин, який отримав назву La Boutique Montaigne, розташований у самому центрі Парижа, на авеню Монтень, у будівлі XX сторіччя. Дизайн бутика виконано переважно у відтінках білого та ivory кольорів, як і остання колекція Сімона Порта La Papier. Усього магазин має два поверхи, на яких розташовані основна та VIP-зони.

"Це мрія, що здійснилася. Дуже символічно — повернутися на авеню Монтень через 11 років. Вперше я був тут, коли представляв третю колекцію в історії Jacquemus", — розповідає Сімон Порт Жакмюс.

Найбунтівніший елемент у дизайні дебютного магазину Jacquemus – машина для попкорну. У промороликах, знятих до відкриття бутика, Сімон Порт власноруч готує снеки. Тож замість традиційного ігристого вина дизайнер пропонуватиме своїм гостям свіжий попкорн.

Серед інших предметів інтер’єру гості зможуть побачити гіпсові авангардні скульптури, натхнені творчістю художника Альберто Джакометті, а також круглі дзеркала, при створенні яких дизайнери надихалися баченням світу П’єра Кардена.

На геометричних рейлах та стелажах розташувалися речі з колекції La Papier. Білосніжні сукні максі та міні, топи з довгими рукавами, жакети та лляні сарафани знайшли своє місце у першому бутику Jacquemus. Монохромний вигляд першого концептуального магазину бренду порушують найкультовіші аксесуари дизайну Сімона Порта – сумки Le Bambino, Le Chiquito та Le sac Rond.

Читайте також: Чим цьогоріч дивували українські бренди на виставках Maison & Objet та La Terre libre у межах Паризького тижня дизайну

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).