Гайдер Аккерман створить кутюрну колекцію для Jean Paul Gaultier

Новини
30.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
У рамках нового напрямку розвитку бренду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гайдер Аккерман стане наступним дизайнером кутюрної колекції Jean Paul Gaultier. Співпраця художника з брендом пройде в рамках нового напрямку розвитку модної марки, коли лінійки високої моди створюють запрошені дизайнери. Про це повідомляє видання WWD.

"Мені завжди подобалися роботи Гайдера, особливо його крій. Я впевнений, що його моделі будуть чудовими, і мені не терпиться відкрити для себе колекцію, яку він представить", — прокоментував майбутню співпрацю Жан-Поль Готьє.

"Якщо хтось слідує моді, він слідує за Жан-Полем Готьє. Я з величезною повагою ставлюся до того, наскільки прогресивними й авангардними завжди були його роботи. Він розширював межі культури й суспільства в цілому, і це було більше, ніж просто мода", — розповідає Аккерман.

Колекцію Гайдера Аккермана для Jean Paul Gaultier модний світ побачить вже у лютому наступного року. Нагадаємо, раніше свої кутюрні лінійки для бренду представляли Олів’є Рустен, Гленн Мартенс і Чітосе Абе.

Читайте також: Що всередині: Як виглядає перший бутик Jacquemus і до чого тут машина для попкорну

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).