Як це було: Благодійний бранч в Domino Mandarin

Новини
18.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Києві відбувся благодійний фешн-бранч від мультибрендових просторів Domino та ювелірного дому Fabergé, спільно з організацією Save the Children, на підтримку фонду Марії Єфросиніної. Захід було спрямовано на збір коштів для українців, які постраждали від воєнної агресії.

Анастасія Шухніна

У рамках івенту було представлено лекцію від історика моди Олексія Краєвського, презентацію зимових колекцій від Domino та прикрас Fabergé, а також розіграш благодійних лотів на підтримку фонду допомоги постраждалим.

Згодом слово надали fashion-директорці Domino Анастасії Шухніній, яка подякувала усім, хто долучився:

"Муза завжди йшла пліч-о-пліч з людством. І в щасливі часи, й в трагічні, як зараз. Через війну в Україні багато незахищених верств населення перебувають у складній ситуації. Ми з нашими партнерами та друзями прагнемо їм допомогти. Саме з такою метою було створено наш бранч".

Наталія Самойленко

Гастропартнером вечора стала компанія Enjoy Group, новостворена мережа культових столичних ресторанів. Гостей пригощали стравами середземноморської кухні від ресторану Miya. А також кожен учасник отримав солодощі ручної роботи від ресторану Frou Frou на згадку.

Захід пройшов у бутику DOMINO MANDARIN.

Олена Мусієвська

Марія Літті

Ксенія Балимова

Марія Літті, Юлія Юрченко

Олексій Краєвський

Олена Бунечко

 

Ірина Лендарова, Олександра Мороз

Валерія Круг, Анастасія Шухніна, Олена Мусієвська, Єлизавета Гордієнко

 

 

Ведучій: Олексій Краєвський
Ювелірний партнер: Fabergé
Організатор: Олена Мусієвська
Гастропартнер: Enjoy Group
Частування: ресторан Miya, ресторан Frou Frou

 

Читайте також: Як це було: Показ дизайнерської платформи Flying Solo на даху Сохо

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).