The Way Home: Katimo представили колекцію осінь-зима — 2022-2023

Новини
12.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Таке цінне відчуття дому
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд Katimo представив колекцію FW22/23. Лінійка створена, аби подарувати жінці таке цінне відчуття дому. Символом цієї ідеї став стриж. Незважаючи на обставини та загубленість, цей птах завжди знаходить шлях додому. Для команди Katimo це також символ свідомості в контексті рідної культури та національного відродження. Все має свій початок, і наша спадщина є початком та опорою для створення оточуючої нас сучасності. Пам'ятати про свій дім, де б ми не були, — головний меседж колекції The Way Home.

Стриманий дизайн, вивірений до дрібниць крій, натуральні матеріали найвищої якості та кропітка ручна робота залишаються константою бренду, а тому кожний елемент колекції є невід’ємною частиною гардероба мінливого осіннього сезону. Теплі жакети та пальто з шерсті, м’які светри й кардигани, carry-over-тренчі, цього разу з об'ємними рукавами, що нагадують крила птаха, чи зі складним воротом-стійкою, а також нові моделі взуття Katimo boots — теплі чоботи та капці-бабуші, зроблені вручну. 

Команда бренду продовжує варіювати знакові для Katimo моделі й техніки та представляє пряму сукню-сорочку довжини міді, спідницю та брюки з декоративною баскою, брючні костюми з жакетами на запах, а також сукню та сорочки зі зв’язаними гачком вставками. Арт-корсет, який став бестселером літньої капсули, знову з’являється в лінійці одягу не тільки в якості окремої одиниці, а й як декоративний елемент сукні-бюст’є. 

Червоною лінією крізь всю колекцію проходить символічне зображення стрижа — принт на джинсах, що нагадує окрас птаха, декоративні ґудзики, а також сукня максі з подолом зі штучного пір’я.

Палітра кольорів складається з природних, земляних відтінків, які оточують нас восени: кольори потемнілої від дощів деревини, пожовклих лісів, молочних туманів та сірих хмар.

Колекція The Way Home вже доступна на сайті katimoclothes.com, а також у флагманському магазині бренду на вул. Рейтарській, 19а.

Читайте також: Одинадцять українських дизайнерів візьмуть участь у Brussels Fashion Week

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).