Стиль і комфорт: Взуттєві тренди сезону осінь-зима — 2022-2023

Новини
24.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Чоботи-труби, взуття на хутрі та інші актуальні моделі сезону
ПОДЕЛИТЬСЯ

Модний бренд взуття Vitto Rossi представляє до вашої уваги нову колекцію взуття сезону осінь-зима 22/23. Наша колекція відповідає всім модним трендам. Актуальний гід у світ fashion від VR.

Чоботи-труби

Модне взуття сезону FW'22/23 — чоботи-труби з широкою халявою. Вони чудово тримають свою форму та вельми привабливо виглядають, особливо якщо мова йде про моделі, виконані з натуральної гладкої шкіри у чорних та світлих кольорах.

Добре комбінуються з короткими шортами та піджаком.

Платформа

Серед трендів сезону FW’22/23 знову лідирує взуття на тракторній платформі — грубі моделі черевиків та чобіт на шнурках. Дівчина в такому взутті виглядає зухвало та сміливо.

Таке модне взуття на товстій підошві носять у поєднанні з короткими спідницями, джинсами та сукнями різної довжини — головне, аби було видно саме взуття.

Ботфорти

Чоботи довжиною вище коліна можуть бути на шпильці або грубій платформі зі стійким каблуком, вони ідеально облягають і підкреслюють стрункі ніжки. Найбільш сексапільний, чуттєвий та зухвалий тренд 22/23.

Такі чоботи надягають з короткими шортами й платтям-футляром — однотонним або з леопардовим принтом. Головне правило: між взуттям та одягом має бути видно частину ніг.

 Ботильйони

Ботильйони — ідеальна альтернатива туфлям або чоботям в холодну пору року. То з чим же носити ботильйони? Світ сучасної моди говорить: з сукнею або спідницею-трапецією, джинсами чи брюками.

Туфлі на хутрі

Ультрамодним взуттям на FW'22/23 є дуже комфортні туфлі-лофери, виконані з натуральної замші, з хутряною підкладкою. Зручна та тепла альтернатива осіннім черевикам.

Піжамний костюм міського плану, укорочені джинси або широкі штани, шорти або сукня довжиною до коліна чи середини ікри ідеально підходять до цих туфель.

Челсі

Девіз цього взуття — «Скажи шнуркам та застібкам «ні»!» Дуже комфортне й універсальне взуття в мінімалістичному дизайні, на широких стретч-резинках. Його обожнюють багато жінок, воно стало мегапопулярним у всьому світі, у тому числі й в Україні.

Носіть ці трендові черевики з джинсами та брюками, низ виробу можна заправляти в халяву чобіт. 

Кольорове взуття

Взуття яскравих кольорів у стилі «Моно» — тренд 22/23.

Взуття яскравих кольорів можна носити з комплектами одягу темних та пастельних кольорів і відтінків, розбавляючи однотонний одяг.

Грубі черевики

Грубі черевики-берці в стилі рок-шик. Особливістю цієї пари є глибока шнурівка та тракторна підошва. Носити такі боти можна з курткою-косухою, джинсами/укороченими шортами.

Читайте також: The Way Home: Katimo представили колекцію осінь-зима — 2022-2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).