Балерини, майстрині бойових мистецтв і вагітні моделі в кампейні спортивної лінійки Savage x Fenty

Новини
20.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Створеної разом з Адамом Селманом
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ріанна представила нову колекцію бренду Savage x Fenty. Лінійку, створену для занять активним спортом, розробили разом з дизайнером Адамом Селманом. При розробці колекції Ріанна та Адам надихалися фірмовим стилем Savage x Fenty, що найбільше асоціюється з білизною.

"У нас із Ріанною довга історія спільної роботи. Ми маємо таку синергію! Коли я дізнався про можливість працювати із Savage x Fenty, я зрозумів, що хочу зіграти свою роль у створенні нової категорії спортивного одягу. Я дуже поважаю бачення Ріанни та те, що створила вся команда Savage x Fenty", – розповів про співпрацю Адам Селман.

У рекламній кампанії спортивної колекції з’явилася відома балерина Ельза Сталлінг та майстриня бойових мистецтв Неліта Вільєсон. Також до зйомки кампейну долучилася вагітна модель Джоанна Полін. Вони примірили топи, боді та легінси, які увійшли до нової спортивної лінійки Savage x Fenty.

"Ми думаємо про спорт як про стиль життя. Я хочу, щоб люди відчували себе сексуальними, безтурботними та сильними, коли вони одягають ці речі, і Адам – ідеальний дизайнер, щоб втілити це бачення", – говорить Ріанна у своїй заяві.

Читайте також: Фешн-хоррор: Капсульна колекція JW Anderson "Керрі", натхнена однойменним фільмом 1976 року

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).