П’єса про Попелюшку: Новий кліп Тейлор Свіфт Bejeweled

Новости
25.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
З Лорою Дерн і Дітою фон Тіз у ролях
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тейлор Свіфт поділилася кліпом на трек Bejeweled зі своєї останньої музичної платівки Midnights. У ролику співачка з’являється у ролі Попелюшки (Свіфтерелли), а інший зірковий каст у кліпі представляють Лора Дерн і Діта фон Тіз. Вони грають Мачуху і Хрещену Фею відповідно. За декілька годин після релізу ролика він зібрав майже п’ять мільйонів переглядів.

"Я хотіла зняти відео саме для шанувальників, яким подобаються певні речі, такі як "пасхалки" і багато інших камео. І тому я подумала: а що буде, якщо ми трохи змінимо історію про Попелюшку і я зможу запросити своїх друзів для зйомок у кліпі?" – розповідає Тейлор Свіфт.

Реліз десятої студійної платівки Midnights відбувся 21 жовтня. Пізніше Тейлор Свіфт опублікувала розширену версію альбому Midnights (3am Edition) з сімома новими треками. На платформі Spotify музичний запис став найпрослуховуванішим за одну добу. У роботі стрімінгового сервісу навіть спостерігалися перебої через активність користувачів.

Читайте також: Роки королівських розлучень і скандалів: Netflix опублікував кадри п’ятого сезону серіалу "Корона"

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).