Белла Гадід у кампейні колекції Balenciaga х Adidas

Новости
05.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Друга колаборація брендів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Balenciaga та Adidas представляють нову спільну колекцію у зйомці, обличчям якої стала Белла Гадід. Антураж зйомки передає настрій колекції: комп’ютери, канцелярське приладдя та робоча атмосфера створюють еклектичний, проте гармонійний ансамбль зі спортивним одягом, універсальність якого підкреслюється завдяки аксесуарам. 

Серед найяскравіших елементів — спортивний костюм з трьома смугами, сумки Hourglass різних відтінків, футболки з культовим “трилисником” Adidas, зістарена пара Stan Smiths та випрані кепки, що нагадують вінтажну знахідку.

Колекція Balenciaga x Аdidas доступна в магазинах рop-up у Бангкоку, Дубаї, Лос-Анджелесі, Осаці, Сеулі, Токіо та Торонто, а також на сайті модного дому.

Нагадаємо, у травні 2022 року Balenciaga та Adidas представили дебютну спільну колекцію на подіумі New York Stock Exchange.

Читайте також: Forever Valentino: У Катарі стартувала виставка, присвячена внеску Валентино Гаравані у розвиток високої моди

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).