Шакіра та співак Burna Boy в кампейні останньої колекції Рікардо Тіши для Burberry

Новини
10.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
"Минулої ночі"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Burberry представили кампейн останньої колекції Рікардо Тіши для бренду. Зірками кампанії під назвою "Минулої ночі" стали Шакіра та Burna Boy, обидва артисти вперше співпрацюють із брендом. Короткометражне відео, що поєднує комедійність та гламур, занурює глядача у динамічну подорож та дозволяє приєднатися до дослідження зимової капсули.

Співачка примірила два комплекти одягу, одним з яких стала святкова прозора сукня, прикрашена блискучими кристалами та великими написами. У другому образі Шакіри — світло-коричневе пальто з картатою сорочкою, спідницею та святковими сережками. Це вбрання повертає до класичної елегантності, властивої модному дому.

До колекції увійшов і верхній одяг, у тому числі дафлкот знакового коричневого кольору Burberry Check. Частиною лінійки також стали сукні з тюлю, прикрашені кристалами, і класичні чоловічі костюми з принтом та вишивкою з жакардової тканини. Аксесуари в капсулі також сяють — від поєднання металевої обробки та світловідбиваючих каменів.

Рікардо Тіши працював у компанії з 2018 року. 3 жовтня до команди дому приєднався Деніел Лі, його призначено новим креативним директором Burberry.

Читайте також: Белла Гадід у кампейні колекції Balenciaga х Adidas

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).