Про шлях до слави та фірмовий стиль супермоделі 60-х Твіггі знімуть документальний фільм

Новини
15.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Сама модель також візьме участь у зйомках
ПОДЕЛИТЬСЯ

Седі Фрост зрежисує документальний фільм про життя супермоделі 60-х Твіггі. Сценарій до картини напише Тедді Ньюман, відомий за книгою "Гаррі Стайлз та одяг, який він носить". Зйомки документального фільму пройдуть у Лондоні та Нью-Йорку, повідомляє видання Hypebae.

Сама супермодель також візьме участь у продакшені картини. 73-річна Твіггі з’явиться на екрані та відтворить найвидатніші моменти свого життя. Знімання проходитимуть у віртуальній реальності на майданчику Film Soho V-Studios. Участь у розробці документальної кінокартини братиме і чоловік Твіггі.

Розквіт кар’єри супермоделі прийшовся на 60-ті роки. В юності Твіггі була зіркою багатьох рекламних кампаній та знімалася для обкладинок культових глянцевих журналів. Модель доволі успішно займалася акторською майстерністю. Роль у фільмі "Хлопчик-друг" принесла Твіггі дві премії "Золотого глобусу".

Прем’єру картини "Твіггі" заплановано на 2023 рік.

Читайте також: Знаменитість, на яку чекав світ: Дивимося перший трейлер документального фільму Love, Lizzo

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).