Saint Laurent представив виставку Sex by Madonna у рамках Art Basel у Маямі

Новости
06.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Присвячену перевиданню однойменної книги
ПОДЕЛИТЬСЯ

Saint Laurent представив власний корнер у рамках виставки Art Basel у Маямі. Експозицію присвячено перевиданню книги Мадонни Sex. Виставка Saint Laurent ретранслює найпопулярніші та найепатажніші кадри, які увійшли в видання. Експозиція Sex by Madonna спланована та курирується Мадонною та Ентоні Ваккарелло особисто.

Вперше книгу Sex by Madonna було опубліковано майже три десятиліття тому. На той момент кадри з видання здалися суспільству занадто відвертими та інтимними – деякі елітні спільноти навіть закликали "закенселити" співачку. Зараз фотографії книги вже не здаються такими революційними, однак вони все ще розкривають один з затятих "гріхів" – секс і те, яким він може бути різним.

На виставці Saint Laurent можна буде придбати 800 примірників перевидання Sex by Madonna. Виручені кошти бренд направить до благодійної організації Raising Malawi, заснованої Мадонною у 2006 році. Спільнота допомагає дітям-сиротам з критично важливими ресурсами, такими як продукти харчування, надає психологічну підтримку й допомогу у сфері медицини й освіти.

Читайте також: Netflix опублікував перший трейлер документального серіалу Меган Маркл та принца Гаррі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).