Stop the Bombs: Cтела Маккартні представила колаборацію з японським художником Йосітомо Нарою

Новини
12.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Don’t Waste Another Day та інші принти-заклики
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська дизайнерка та японський художник Йосітомо Нара представили нову спільну колекцію. Раніше майстер брав участь у розробці колекції модного дому для сезону весна-літо 2023.

Колекція складається з одягу, аксесуарів і взуття. Усі речі поєднують яскраві ілюстрації та естетику Нари з модним досвідом Маккартні. Серед найяскравіших елементів – кардиган з нагадуванням Don’t Waste Another Day, сумка-заклик з написом Stop the Bombs і туфлі Elyse Twins на платформі.

За допомогою ігрової ноти, нова капсула прагне привернути увагу до важливих проблем. Відмінною рисою творчості Нари є його бажання подолати прірву між мистецтвом та вуличною культурою, тому роботи художника сповнені соціального підтексту та індивідуальності. 

«Нара довгий час був одним з моїх улюблених митців, він один з найнеймовірніших художників сьогодення, тому для мене велика честь — знову співпрацювати з ним. Я завжди вважала, що в нас схожі підходи до роботи. Це бунтарський і панк-роківський характер творчості, що має глибше послання. Наша співпраця весела та енергійна. Легка, проте не позбавлена змістовності», — висловилась власниця однойменного модного дому.

Читайте також: Український бренд Marsego представив новорічну колекцію та благодійний кампейн

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).