BEFORE WE SAY GOODBYE: Макс Барських презентував саундтрек до Нового року

Новости
12.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Англомовний реліз
ПОДЕЛИТЬСЯ

Макс Барських презентував новий англомовний трек BEFORE WE SAY GOODBYE. Трек продовжує тематику минулих релізів артиста, таких як "Буде весна", "Чекай мене" та інших.  

"З початком зими мені захотілося створити саундтрек до Нового року. Бо, попри біль та тугу, що накопичилися протягом довгого часу, ми продовжуємо сміятися крізь сльози, намагатися радіти життю та дякувати новим світанкам і заходу сонця. Тому в пісні BEFORE WE SAY GOODBYE танцювальний біт зливається з мінорними акордами та ліричною мелодією", — коментує прем’єру Макс Барських. 

Також Макс Барських анонсував великий сольний виступ у Києві. Концерт заплановано на 30 грудня в STEREO PLAZA, де пролунають найкращі хіти музиканта та пісні, що стали символом народного спротиву. 

"Новий рік я зустрічаю у Києві. Зараз, як ніколи, я хочу розділити з українцями смуток, радість та надію складного року, що нарешті минає. Я вже казав, що після 24 лютого мені було складно виходити на сцену, доки я не зрозумів, що лише завдяки творчості я можу підтримувати свою країну і нашу армію. Якщо музика лікує душі на рівні енергії, то благодійність допомагає практично. Частина коштів з усіх моїх концертів завжди йде на потреби ЗСУ. І це наш спільний внесок з вами у майбутню перемогу. Тому я запрошую усіх охочих на свій передноворічний концерт! Забажаймо нашу перемогу разом!" — написав у соцмережах співак.

Читайте також: Лана Дель Рей презентувала нову пісню та анонсувала вихід альбому

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).