Принц Гаррі та Меган Маркл відповіли на критику їхнього документального серіалу для Netflix

Новости
13.12.2022
ТЕКСТ: Варвара Федорина
ПОДЕЛИТЬСЯ
Перша частина серіалу вже доступна для перегляду на стрімінгу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Прем’єра власного документального серіалу принца Гаррі та Меган Маркл “Гаррі та Меган” на Netflix спричинила багато обговорень, у тому числі викликала негативну реакцію. Критика з боку глядачів стосується в основному яскравої відвертості при висвітленні особистого життя.

Суспільна думка засуджує таку відкритість через те, що саме жага приватності стала причиною від’їзду пари з Великої Британії. Незважаючи на це, подружжя стверджує, що рішення відмовитись від статусу членів королівської сім’ї не має нічого спільного з конфіденційністю.

"У їхній заяві, в якій вони оголошують про своє рішення піти, нічого не згадується про конфіденційність і висловлюється їхнє бажання продовжувати виконувати свої ролі та громадські обов’язки", – сказала прессекретарка пари Ешлі Хансен у коментарі для The New York Times.

"Вони вирішили поділитися своєю історією на власних умовах, і все ж таблоїди створили абсолютно неправдивий наратив, який викривляє громадську думку. Факти прямо перед очима", – додає Ешлі.

Нагадаємо, прем'єра документального мінісеріалу “Гаррі та Меган” відбулася 8 грудня на Netflix. Трансляція другої частини сезону буде доступна з 15 грудня.

Читайте також: Лана Дель Рей презентувала нову пісню та анонсувала вихід альбому

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).