Світло кохання у темні часи: Lida Lee презентувала першу авторську пісню “З тобою”

Новости
15.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Про силу любові
ПОДЕЛИТЬСЯ

Українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee презентувала першу авторську пісню “З тобою” про силу почуттів, які світять особливо яскраво під час блекаутів по всій Україні.

"“З тобою” – пісня про мої почуття, насамперед. Про почуття, які ми оберігаємо від зайвих очей. Про кохання, присмак якого тільки загострюється у часи випробувань. Про відчуття світла та тепла, коли за вікном темрява та холод”, – розповідає артистка.

Lida Lee зібрала нову команду менеджменту та звукозапису. Разом з новою командою – артистка почала піднімати важливі соціальні теми, активно підтримувати співгромадян своїми виступами на благодійних концертах залишаючись весь час в Україні. 

“Як на мене, кохання не просто врятує світ. Кохання створює та наповнює світ теплом та сяйвом. Війна навчила помічати, цінувати та дорожити нашими почуттями до найрідніших. Моя місія – закарбувати стан мільйонів українців у рядках “З тобою”, – додає Lida Lee.

У недавньому інтерв’ю програмі “ЖВЛ” на телеканалі ТЕТ зірка зізналась: саме завдяки коханому вона легше пережила перші місяці повномасштабного вторгнення. А зараз через силу любові має більше енергії для творчості.

Окрім пісні, співачка активно працює над випуском відеороботи до треку. У ній Lida Lee візуалізує кохання та продемонструє глядачу силу і світло почуттів у найтемніші часи.  

Читайте також: Образ дня: Гайді Клум на прем’єрі фільму "Аватар: Шлях води" у сукні українського бренду Lever Couture

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).