Інь-Ян: MONATIK & ROXOLANA презентували композицію, реліз якої готували ще до початку повномасштабної війни

Новости
16.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прем'єра кліпу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Один з найвпливовіших і комерційно успішних кінокомпозиторів сучасної поп-сцени, артист, який вплинув на історію поп-культури Made in Ukraine, MONATIK презентує спільний хіт “Інь-Ян” з приголомшливою, харизматичною та надзвичайно стильною артисткою нового покоління, хіти якої підкорюють ТВ-чарти, а також, задають сучасні тренди - ROXOLANA. Пісня настільки прийшлася до душі продюсерам романтичної комедії “Сусідка”, яка виходить у широкий прокат із 29 грудня 2022 року, що вони зробили її головним саундтреком фільму.

Композицію “Інь-Ян” та кліп на цю роботу було знято ще до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Артистами було запущено промо-кампанію, що “йшла” червоною ниткою у всіх соціальних мережах, а реліз планувався на 25-е лютого. Вже тоді декілька секунд пісні, що показали артисти, стали шалено обговорюваними і набрали близько мільйона прослуховувань в TikTok за кілька годин. Вперше ексклюзивно композицію “Інь-Ян” до прем’єри MONATIK & ROXOLANA виконали для наших військових під час благодійних виступів у військових частинах. Як зізнається сам MONATIK, основне посилання пісні про пошук віри в гармонію почуттів між двома людьми.

MONATIK: “Прем'єру композиції "Інь-Ян" ми з ROXOLANA планували на 25 лютого. У кінотеатри виходив фільм "Сусідка", саундтреком якого продюсери одразу побачили саме цю пісню. Ми вже відзняли відеокліп, режисером якого виступили Денис Стульников та Артем Григорян, запустили промо-компанію і готувалися порадувати нашим любих шанувальників такою улюбленою піснею. Але всі плани та мрії були зруйновані страшною агресією росії... почалася повномасштабна війна!

Через 10 місяців ми все ж таки наважилися на те, щоб випустити "Інь-Ян", а продюсери кінострічки виходять з прем'єрою в широкий прокат. Відповідальна та неймовірно важлива подія для всіх нас!

Спочатку може здатись, що пісня мінорна. Але, насправді “Інь-Ян” – це історія про віру в справжнє кохання, яке, навіть будучи дуже міцним, мало не вичерпалося через безліч душевних шрамів, які залишили люди на життєвому шляху. Але шрами затягуються, час все стирає та звільняє місце для когось особливого… Саме тому, якщо вслухатися, пісня оптимістична, але просякнута зрозумілою тривогою та переживаннями.

Цю віру не втратити. Адже якщо цього разу такий “потяг” не спрацює, не буде взаємним і не перетворитися на кохання – що ж тоді? Це як ходити по краю і боятися впасти від нерозуміння: цього разу це справді в кохання чи черговий раз у прірву? Це як останній шанс для щирих та справжніх почуттів. Останній крок у їх бік. І в нашій історії… він вдалий.

Всі біди, жахи і горе, які випали на нашу долю сьогодні, просто неможливо пережити поодинці. Тому я щиро бажаю, щоб кожен Інь знайшов свій Ян, і в любові набув гармонії. Знайшов щось хороше у темноті. Усі, хто вже знайшли, послухайте цю пісню, можливо, дізнаєтесь у ній свою історію. Всі, хто все ще в пошуку, не впадайте у відчай, все обов'язково трапиться! Слухайте цю пісню. Можливо вона допоможе вам створити свою історію. З любов'ю та ритмом.

"Скажи мені ти моє… ти моє все… потримай моє серце”

ROXOLANA в свою чергу зізнається, що через 10 місяців знайшла для себе в пісні нові сенси і дуже часто прослуховувала композицію, яка піднімала їй настрій.

ROXOLANA: “Я вірю в те, що все стається тоді, коли має трапитися. Якщо ця пісня мала вийти зараз, через 10 місяців після початку повномасштабної війни, значить, так треба. Я не можу сказати що зараз змінилось моє сприйняття "Інь-Ян". Швидше, я тепер дивлюсь на цю композицію через іншу призму.

Коли почалося вторгнення, багато моїх друзів, їх знайомі, рідні сідали на потяги - хтось на евакуаційні, хтось на звичайні потяги за кордоном. Вони розповідали, яким важким було прощання зі своїми сім’ями на пероні. І тоді я зрозуміла, що слова з пісні "це був останній потяг", це неначе саундтрек цього непростого моменту. А зараз акцент трохи змінився, оскільки змінилось наше життя, і фраза "це був останній потяг, та ми на нього встигли" вона про наше теперішнє. Якщо тоді люди їхали у невідомість, не розуміючи, куди вони їдуть і що на них чекає, то зараз багато хто повернувся, возз'єдналось багато родин, а ті, хто ще не повернувся додому, все одно вже знають, що все буде обов'язково добре.

Інь не може існування без Ян. Мені здається, саме ця віра, ця любов і є ключовим моментом до нашої пісні зараз, через 10 місяців після її запису. Я слухала цю пісню дуже часто. Я дуже її люблю. Пісня "Інь-Ян" для мене - про дуже велику надію і дуже велику любов, яка вірить, яка все витримає і яка ніколи не мине”.

Читайте також: Світло кохання у темні часи: Lida Lee презентувала першу авторську пісню “З тобою”

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).