“Оппенгеймер” Крістофера Нолана: дивимось перший трейлер фільму про “батька атомної бомби”

Новости
19.12.2022
ТЕКСТ: Варвара Федорина
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від Universal Pictures
ПОДЕЛИТЬСЯ

Студія Universal Pictures оприлюднила трейлер грядущого фільму Крістофера Нолана "Оппенгеймер". У трейлері Роберт Оппенгеймер постає як проблемна людина, чиї недоліки ігноруються на користь блискучого інтелекту.

До геніального фізика-теоретика звернулись з проханням допомогти покласти край виснажливій Другій світовій війні. Він вказує на одну надію — таємно розроблену в пустелі ядерну зброю. Її сила здатна відмовити від продовження війни будь-кого. Єдина деталь, яку Оппенгеймер приховує від вищого керівництва, полягає в тому, що детонація може спричинити знищення усього світу через руйнування атмосфери. Під звуки таймеру при наближенні запуску катастрофічні наслідки стають очевиднішими. 

Кілліан Мерфі зіграє Оппенгеймера, а роль його дружини виконає Емілі Блант. Зірковий акторський склад поповнюють імена Флоренс П’ю, Роберта Дауні молодшого, Метта Деймона, Гері Олдмана, Рамі Малека та інших.

Фільм заснований на біографічному романі "Американський Прометей: тріумф і трагедія Дж. Роберта Оппенгеймера" Кая Берда та покійного Мартіна Дж. Шервіна, який отримав Пулітцерівську премію в 2006 році.

Премʼєра стрічки відбудеться у липні 2023 року.

Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл відповіли на критику їхнього документального серіалу для Netflix

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).