The Definition Of Red: 20 відтінків червоного у нових помадах Сhanel

ПОДЕЛИТЬСЯ
Rouge Allure Velvet
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якби червоний міг говорити, він закликав би жінок, як це зробила Габріель Шанель, "атакувати". Цим виразом дизайнерки надихалися Chanel при створенні відтінків нової помади Rouge Allure Velvet.   

Бренд створив 20 різноманітних відтінків червоного кольору, які втілюють бачення Chanel єдиного та множинного червоного, одночасно сміливого та ніжного, протиборчого та позачасового, радикального та вічного, але завжди відмінного бездоганною та унікальною елегантністю.

"Двадцять відтінків червоного, які дають вам нескінченну свободу для дослідження вашого настрою і надають вашій чарівності сміливий чи тонкий відтінок впевненості чи спокуси", - розповідають Сhanel.

Створена для того, щоб підкреслити кожну з численних граней жінки, нова серія Rouge Allure Velvet була заснована на шести культових відтінках: Libre (62), Abstrait (69), La Favorite (43), Rouge Charnel (56), Rouge Feu (57), а також Rouge Vie (58).

Зараз кольори нової помади Сhanel переосмислюють поняття класичного червоного. Rouge Allure Velvet відображаються тонами та напівтонами бежевого, малинового, помаранчевого та фуксії.

 

Читайте також: Прованс, ферма та 80-ті: З чого складається світ Симона Порта Жакмюса

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).