Фільм Шона Пена про війну в Україні покажуть на Берлінале

Новини
24.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Про боротьбу на тлі війни
ПОДЕЛИТЬСЯ

На Берлінському кінофестивалі покажуть стрічку американського актора й режисера Шона Пена про російську-українську війну “Суперсила” (Superpower). Про це пише Variety.

Фільм Пена, над яким він працював із продюсером і режисером Аараном Кауфманом, покаже “боротьбу між президентом України Володимиром Зеленським та російським президентом Володимиром Путіном на тлі повномасштабного вторгнення в Україну”.

“Пенн був у Києві, знімаючи фільм із Зеленським, коли почалось повномасштабне вторгнення”, — зазначає артдиректор Берлінале Карло Шатріан. Однак “реальність зробила фільм менш комфортним та більш значущим”.

Цьогорічний 73-й Берлінале триватиме з 16 до 26 лютого 2023 року. Кольорами кінофестивалю стануть синій та жовтий — кольори українського прапора. Під час Берлінале покажуть українські фільми “Ти мене любиш?” Тоні Ноябрьової, “Ми не згаснемо” Аліси Коваленко, “Це побачення” Надії Пафран, “Прокидаючись у тиші” Міли Жлуктенко й Даніеля Асаді Фаеза, а також стрічку “Залізні метелики” про катастрофу MH17.

Читайте також: В Україні створили безкоштовну лінію психологічної підтримки для захисниць

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).