Рондò від Армані: нова Armani Haute Couture колекція

Недели Моды
27.01.2023
ТЕКСТ: Володимир Мотричук
ПОДЕЛИТЬСЯ
Яскрава фантазія
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дизайнер Джорджіо Армані презентував нову кутюрну колекцію весна-літо 2023, яка отримала назву “Rondò Armaniano”, що в перекладі означає “Рондò від Армані”. Рондò — це музична форма, у якій неодноразове проведення головної теми змінюється відмінними одним від одного епізодами.

Ця колекція була присвячена Венеції — місту, де зустрічаються великі палаци в стилі рококо. Місто об’єднувало головні кольори колекції: роял-блу, зелений есмеральд, блідо-рожевий та класичні для бренду чорний та сірий. Говорячи про Венецію, неможливо не згадати про карнавал, що почнеться вже в лютому. І нова колекція Armani нам про це нагадує.

Модний дім створив арлекініану зі своїми яскравими кольорами, комірцями-фрезами, розшитими, напів ювелірними піджаками та простими силуетами довгого крою у тканині, фактура якої буквально сама створює гру з тілом.

Armani Haute Couture SS ‘23 — це дуже грайлива, яскрава історія, де натхнення йде не лише від відчуття міста, а й від самої фантазії дизайнера. Дім моди зазначає, що “ця колекція — яскрава фантазія, у якій речі танцюють та сяють”. І дійсно, діамантовий шик задає показу особливого настрою.

Основним елементом став ромбовидний принт, а сяюча тканина, що розкриває майже кожен образ, надає відчуття святковості та шику. Хоча це й не дивно: значна частина голлівудських зірок часто обирає саме Armani на популярні заходи. У березні нас чекає нова премія “Оскар”, тому ми можемо вже зараз приготуватися до того, що побачимо за місяць.

Яскраві болеро, комірці, геометричні форми - це все відносить редакцію L’Officiel до відчуття jazz-моди 1920-х. Хоч і довгі вечірні сукні надають того самого відчуття кутюру, а чорний топ та тонкі бретельки повертають до епохи панку.

Читайте також: Колекція Chanel Haute Couture весна — 2023: бестіарій Коко на Рю Камбон, 31

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).