Бал дебютанток: кутюрна колекція Viktor & Rolf весна – 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
"Це трапляється через любов до кутюру"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Viktor & Rolf представили кутюрну колекцію весна – 2023, яку можна порівняти з майстер-класом по створенню вірусних моментів. У новій лінійці бренд по-доброму насміхається над любов’ю до кутюру, представляючи пишні сукні для балу дебютанток. "Це абсурдний погляд на стереотип бальної сукні от-кутюр", - розповідає Рольф Снорен.

Viktor & Rolf перевертають сукні догори ногами, відводять корсети від тіла моделей і представляють пишні спідниці з тюлі, які одягаються ніби крізь модель. Рольф Снорен і Віктор Хорстінг спотворюють "правильний" вигляд кутюрних образів, аби справити враження не тільки на модну індустрію, але й на широку публіку.

"Нам подобається ідея спочатку справити враження: "Аааа, все буде дуже мило". А потім: "Ой!" - поділився Снорен за кулісами шоу.  

Пастельні кольори, градієнти, стрази і багато тюлі: Viktor & Rolf занурили нас в капкейковий світ для того, щоб підняти іншу важливу тему – інтернет-культура та споживання інформації через смартфон. Бренд замислюється над нашим зміненим почуттям реальності.

"Інформація, яку ми споживаємо, йде від приготування бананового торта до вбивств людей в Україні. Питання: у якому світі ми живемо? Це абсурд", - говорили Рольф Снорен і Віктор Хорстінг.

Читайте також: Красива простота: силуети 20-х у кутюрній колекції Dior весна — 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).