Книжка “Ukraїнер зсередини” очолила топ продажів на Amazon

Новини
26.01.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Переконливий візуальний портрет України
ПОДЕЛИТЬСЯ

Англомовна версія книжки “Ukraїнер. Країна зсередини” (Inside Ukraine: A Portrait of a Country and its People) вийде 16 лютого в британському видавництві Batsford. Вона посіла першу позицію в категорії Hot New Releases in History of Ukraine на Amazon.

Книжка видана за мотивами першого кола масштабної експедиції України, що тривала з літа 2016 року до зими 2018 року й охопила всі історичні регіони: від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії.

“Inside Ukraine — переконливий візуальний портрет справжньої України, з любов’ю складений українцями за роки війни. Видання відображає справжнє розмаїття цієї величезної країни, другої за величиною в Європі: від мальовничих лісових сіл до великих міських житлових проєктів, приголомшливих гірських пейзажів і лиманів”, — описують видання на вебсайті видавництва Batsford.

Книжка також, як пишуть Batsford, знайомить із людьми України та їхніми історіями з великою кількістю персонажів, включаючи традиційних колядників, виробників дикого меду, гончарів і залізничників, художників та вівчарів.

Видання міститиме понад 350 фотографій, до того ж у книжці будуть QR-коди, які ведуть на лонгріди на вебсайті Ukraїнер. 

Українська версія “Ukraїнер. Країна зсередини” вийшла у Видавництві Старого Лева в 2019 році. Видання стало лідером продажів на 9-му Міжнародному фестивалі “Книжковий Арсенал” та було номіноване на гран-прі конкурсу “BookForum Best Book Award-2019”. Передзамовити книжку можна за посиланням

Читайте також: Трьох українських жінок обрали до керівних органів ПАРЄ

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).