Історія сили: кампанія BOSS про те, як бути “босом”

Новини
27.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
“Босом не народжуються, ним стають”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова кампанія BOSS для колекції весна-літо 2023 ілюструє шлях знаменитостей та показує, що потрібно, аби стати BOSS. У новому сезоні бренд пропонує замислитися над гаслом Be Your Own Boss ("Будь сам собі босом") та надихає побачити свій потенціал. 

Нова кампанія BOSS — це ще один крок у ребрендингу, який бренд оголосив рік тому, націлившись на більш молоду аудиторію, змінивши логотип і концепцію бутиків.

“Живи за своїми правилами — з впевненістю, стилем та поглядом у майбутнє”, — зазначають у BOSS.

У новій кампанії бренду взяли участь знаменитості, які діляться своїми історіями й стимулюють прийняти свою долю: моделі Наомі Кемпбелл і Джіджі Гадід, корейський актор Лі Мін Хо, італійський тенісист Маттео Берреттіні, тіктокер Хабі Ламе та фотомодель Періс Гілтон. Доєднались також українські зірки, зокрема Karush Orchestra, Маша Єфросиніна та Надя Дорофєєва. В рекламному відео й на сторінці BOSS в інстаграмі показано знаменитостей та їхні дитячі фото. 

Читайте також: Антологія базового гардеробу: колекція Bevza pre-fall – 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).