Оптична інтерференція: Prada презентує дев'ятий дроп Timecapsule Nft

Тренды
27.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Prada оголошує про випуск дев'ятої частини своєї колекції Timecapsule NFT. За допомогою дропу, який відбудеться 2 лютого, Prada продовжить зміцнювати свій вплив у Web3 спільноті, надаючи власникам NFT унікальний досвід.

Новий дроп NFT - #38 у колекції Timecapsule. Це друга із серії (з трьох частин) сорочок зі спеціальними принтами італійського фотографа Енцо Рагацціні з його архіву 70-х років.

Лютнева сорочка, під назвою INTERFERENZA OTTICA ART PRINT BY ENZO RAGAZZINI 1975, містить дизайн, створений 1975 року Енцо Раґацціні в техніці оптичної інтерференції з використанням механічних пристроїв його власного винаходу ("обертальна площина" для кругових візерунків і "обертовий барабан" для горизонтальних візерунків). Потім цю роботу було оцифровано 2017 року.

Сорочка з попліну з емальованим трикутним логотипом Prada з написом "FEBRUARY" на спині. До кожної сорочки додається власний NFT, який слугує запрошенням приєднатися до ексклюзивної спільноти Prada - Crypted NFT.

На додаток до анонсу цього місяця Prada розширює свою спільноту Web3 для тих, хто придбав вироби Prada Timecapsule до запуску NFT ініціативи в червні 2022 року. Власники цих колекцій Timecapsule, вперше випущених у грудні 2019 року, тепер можуть претендувати на свій власний Timecapsule NFT, синхронізований з їхнім наявним фізичним продуктом.

Читайте також: Подорож між дитинством і зрілістю: чоловіча колекція Louis Vuitton осінь-зима — 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).