Племінник Майкла Джексона зіграє "короля попмузики" в байопіку "Майкл"

Новости
31.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Перший погляд на Джафара Джексона в ролі попкороля
ПОДЕЛИТЬСЯ

Джафар Джексон, племінник Майкла Джексона, зіграє його в байопіку, зрежисованому Антуаном Фукуа. “Для мене велика честь розповісти історію мого дядька Майкла. Для всіх шанувальників у всьому світі, скоро побачимось”, — зазначив Джафар у своєму інстаграмі.

Режисер фільму також поділився радісною новиною щодо кастингу Джафара в ролі Майкла. “З гордістю оголошую, що Джафар зіграє Майкла у фільмі, який розповість шлях людини, що стала королем попмузики”, — підписав Фукуа те саме фото у своєму акаунті.

Раніше Антуан розповів про свою першу зустріч із племінником Джексона, підкресливши неймовірну здібність актора наслідувати Майкла. Для Джафара, сина продюсера й композитора Джермейна Джексона, “Майкл” стане першою великою роллю в кіно.

Кінокартина про попкороля продемонструє найбільш іконічні перформанси Майкла Джексона, що допомогли отримати йому звання “найкращого артиста всіх часів”.

Як повідомляє Deadline, “фільм розповість про всі контроверсії життя суперзірки, зокрема будуть проілюстровані звинувачення в педофілії, які переслідували Джексона в його останні роки, аж до смерті у 2009 у віці 50 років”.

 

Читайте також: Вийшов трейлер американського шоу Next in Fashion з Джіджі Гадід

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).