Ренесанс Бейонсе: вперше за 7 років співачка оголосила світовий тур

Новости
02.02.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Queen B повертається
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бейонсе оголосила, що відправляється у світовий тур. Співачка промотуватиме свій новий альбом “Ренесанс” і розпочне тур перфомансом у Швеції 10 травня.

Про радісну новину Бейонсе написала в інстаграмі, опублікувавши обкладинку “Ренесансу”. На світлині співачка постає перед шанувальники верхи на блискучому коні одягнена в корсет від дизайнера Nusi Quero.

Ажіотаж щодо купівлі квитків уже розпочався, адже з останнього сольного туру Queen B пройшло 7 років. Бейонсе радуватиме фанатів новими виступами майже 5 місяців в Європі та Північній Америці, а її останній перформанс відбудеться 27 вересня в Новому Орлеані. 

Альбом “Ренесанс”, який просуватиме співачка, був випущений у липні 2022. Як розповідає Бейонсе, це початок трилогії альбомів над якими вона працювала, намагаючись “створити безпечне місце, місце, де можна кричати, відпускати та відчувати свободу”.

 

Читайте також: Imagine Dragons записали звернення до пасажирів українського літака, яке вже почули люди з 10 країн

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).