Закохані в стиль Золотої епохи Голлівуду: що одягнути та що подарувати собі коханій на День Святого Валентина

Новини
11.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Поринаємо в вишукану атмосферу 50-х років
ПОДЕЛИТЬСЯ

Блиском, мереживом та оксамитом окутана атмосфера Золотої епохи Голлівуду. Часи жанрового розмаїття, створення культових кінокартин і становлення видатних особистостей, яких будуть згадувати навіть через століття. Епоха ознаменувалася виходом "Касабланки", "Віднесених вітром", фільмами "Леді Гамільтон" і "Сансет Бульвар". Елізабет Тейлор, Одрі Хепберн, Мерилін Монро, Вів’єн Лі, Інгрід Бергман – ці жінки стали "іконами" Золотого Голівуду завдяки своїй красі, вишуканості, тендітності та, найголовніше, силі.

Напередодні 14 лютого ми надихаємося культовими особистостями того часу, підбираючи образи для святкування Дня всіх закоханих, а також обираємо подарунки для коханої себе (і навіть свого бойфренда!).

Прикраси від Ювелірного дому SOVA

Ювеліри ювелірного дому SOVA вже створили ідеальну прикрасу з діамантів, залишилось обрати, який колір каміння пасує тобі найбільше — класичні прозорі, вишукані блакитні, елегантні чорні? А інколи варто забрати все, адже ювеліри поєднали різні кольори дорогоцінного каміння в колекціях з діамантами від SOVA.

The One Diamond – ідеальні каблучки для заручин та прикраси з одним діамантом, The Diamond Times для поціновувачів класики, The Diamond Lines для прихильників діамантових доріжок. А також інші колекції з діамантами.

Обирайте свою ідеальну прикрасу з діамантами від SOVA.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

 

Рукавички від TO BE ACCESSORIES

TO BE ACCESSORIES – це інтригуючий всесвіт рукавичок та особлива естетика тактильності. Бренд заграє з кольорами, матеріалами і фактурами, створюючи вироби на щодень та для особливих моментів.

Сяючі рукавички BRILLIANT привертають захоплені погляди, стримані шовкові CONFIDENT – синонім вишуканості, а будуарні рукавички NUDE – це спокуса і сміливість водночас.

Будь які рукавички можна стилізувати ошатно чи просто, вписати у повсякденний лук, або одягнути увечері під настрій. Адже це ідеальний інструмент для експериментів з власними образами та проявами.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Образ від PAPAYA

PAPAYA – це мережа магазинів по Україні, а також інтернет-магазини молодіжного одягу, взуття та аксесуарів українського виробництва. Бренд створений в Україні, і понад 90% продукції виготовляється у різних куточках нашої країни. Команда бренду контролює процес виробництва кожної колекції від моменту прядіння нитки і до упаковки та розміщення готового виробу на поличці магазину.

PAPAYA створює готові капсули і луки, щоб клієнти не задумуватися над щоденним образом і завжди виглядали стильно. Представляючи нові колекції, дизайнери продумують усі деталі і виступають як онлайн-стилісти для тисяч дівчат України. Саме тому усі речі ідеально міксуються між собою, що дозволяє створювати безліч оригінальних образів навіть з раніше придбаними речима. Бренд PAPAYA обирає той хто любить тренди, і той хто носить базові речі; бізнес-леді, яка поспішає на зустріч та дівчина, що п’є матчу в кав’ярні; його можна зустріти у луках фешн-інфлюєнсерів та в гардеробі у подруги.

Якість – окрема гордість PAPAYA. Це стосується як контенту, так і перфекціонізму у кожному виробі: від ґудзика до цінника. Для цього працює відділ якості, який «загортає» виріб, якщо на якому є навіть ледь помітний дефект. Тут ретельно підбирають сировину для всіх категорій продукції, віддаючи перевагу не лише якості, а й екологічності.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Аромат від Parfum Büro

Вибір аромату – важлива складова для створення ідеального образу. Parfum Büro рекомендують два парфуми до Дня Святого Валентина. Один – для себе коханої, інший – на подарунок своєму коханому (який ви зможете носити і самі!).

Яскравий грайливий аромат, що виблискує шипучими відтінками шампанського PINK ME UP виблискує та іскриться, з сяйвом, яке піднімає настрій. Відчуйте піднесені емоції з випромінюючим сяйвом щастя, радості життя та легковажності. PINK ME UP схожий на радісну бульбашку задоволення, що кружляє в кришталевому келиху, символізуючи насолоди життя. Відкрийте для себе шипіння шампанського, що викликає звикання, і ідеальне фруктове поєднання нот ожини та бергамоту.

Захоплюючий, але витончений аромат PINK ME UP розкриває ніжність шампанського та рум’янець троянди центифолії. Вихрові квіткові ноти флердоранжу та ірису посилюються спокусливим мускусом.

Сміливий, ніжний унісекс аромат, наповнений дорогоцінною деревиною та шовковистою ікрою NOIR BY NIGHT — це поєднання текстур і смаків, яке пропонує унікальний досвід між свободою та чуттєвістю. Аромат випромінює впевненість та елегантність із сміливим виразом шовкової ікри та насичених деревних нот. Елегантно інтенсивний початок ладану та темного коріандру покриває вечірні тіні.

З настанням ночі молекулярний вибух вивільняє силу несподіваних ароматів. Елегантне поєднання деревини гуаяка і сандалового дерева з нотами амбри дарує сяюче тепло з тонкими відтінками.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).