В очікуванні тепла: Трикотажна колекція бренду Marsego

Новини
10.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вільні силуети та затишні текстури
ПОДЕЛИТЬСЯ

Без зайвих деталей та зі ставкою на комфорт — такою вийшла нова колекція від Marsego. Бренд створює базові, вечірні, коктейльні та класичні образи, різноманітно інтерпретуючи поняття сучасної жіночності. 

До весни залишились лічені тижні, але помірна сонливість від погодних умов натякає, що потрібно запастися терпінням. Чекати перше справжнє тепло та відлигу краще в зручному одязі, який зігріє та залишиться в гардеробі ще на багато сезонів.   

Трикотажна колекція Marsego, на відміну від попередніх, більш розслаблена, з вільними силуетами та м’якими затишними текстурами. До неї увійшли костюми, светри, шарфи з логотипом бренду, які виконані в базових кольорах — сірому, бежевому, чорному, білосніжному та ніжно-рожевому. Виділяється серед затишного трикотажу сорочка сірого відтінку з екошкіри. 

"Взимку хочеться зробити уніформою улюблений худі та не зраджувати йому аж до квітня, але цей період можна урізноманітнити. Трикотажні варіанти з нової колекції чудово впораються з задачею", — говорить засновниця бренду Марина Морозова.     

Зручний кежуал від Marsego плавно перейде із зимового гардеробу у весняний, а потім знайдеться місце для суконь та сміливих вирізів.

Придбати речі з колекції можна в Instagram бренду або в шоурумі за адресою м. Київ, Кловський узвіз 7а.

Читайте також: Guzema Fine Jewelry відкрили свій другий бутик в історичному центрі Києва

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).