Нова колекція Proenza Schouler: зручна елегантність на часі

Тижні Моди
13.02.2023
ТЕКСТ: Володимир Мотричук
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У рамках Нью-Йоркського тижня моди Proenza Schouler презентували нову осінню колекцію 2023. Колекція буквально створює відчуття елегантності: курована двома дизайнерами, Proenza Schouler показує силуетність образу, створює лінії та надає відповідь на питання, поставлене Джеком Макколоу - дизайнером бренду: "Що хочуть жінки сьогодні?"

Його напарник Лазаро Ернандес додає, що під час створення цієї колекції вони думали не лише про жінку сьогодення, а й про сутність існування бренду за ці 20 років та про всіх тих, кого вони вдягли за цей час.

Нова колекція бренду не надто сяє яскравими кольорами, а, навпаки, створює гармонічні образи у лаконічних кольорах, крої та силуетах. 

Особливо розкішно виглядають пальта та жакети класичного крою. Наприклад, окремі жакети доповнені тонким паском, тим самим формуючи силуетну лінію. А приталені пальта надають те саме відчуття зручної елегантності. Червоний у новій колекції є контрастним кольором. Він надає насиченості темним кольорам тканин.

Різна, однак гармонічна та зрозуміла нова осінньо-зимова колекція  Proenza Schouler точно ще більше розвине тренд на лаконічну та зручну елегантність, поєднану з інколи радикальними, однак яскравими елементами, тканиною чи кроєм, що, безумовно, насичують кожен образ індивідуальністю. 

Читайте також: Фібі Файло повертається в моду: чому цього всі так чекали

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).